Web aplikacije

Što su web aplikacije?

Web aplikacije su programska rješenja koja se prikazuju unutar vašeg Web preglednika (Internet Explorera, Firefoxa, Chrome-a i dr.). U današnje vrijeme, sve više poslovnih subjekata se okreće web aplikacijama zbog jednostavne pristupačnosti. Web aplikacijama se može pristupiti i koristiti ih sa bilo kojeg računala (neovisno o instaliranom operativnom sustavu) ili prijenosnog uređaja (tableta, pametnog telefona).

Web aplikacije se ne izvršavaju na vašem računalu, niti su baze podataka smještene na računalu sa kojeg koristite web aplikacije, već je sve smješteno na Poslužitelju (eng. Serveru) koji se može, a i nemora uopće nalaziti u vašoj blizini. Poslužitelji su ti koji obrađuju podatke te ih isporučuju vama putem web preglednika. Poslužitelji su obično vrlo jaka računala čija se brzina obrađivanja podataka ne može usporediti sa običnim uredskim računalima.

Što vam možemo ponuditi?

  • Možemo vam ponuditi Web aplikacije koristići postojeći CMS sustav Joomla! kao osnovu, a koje se mogu postaviti kod bilo kojeg pružatelja web hosting usluga.
  • Možemo vam ponuditi specijalizirane web aplikacije koristeži tzv. Morfik sustav i Firebird bazu podataka, a koji podržava puno veći spektar mogućnosti i kontrole obrade podataka. Mana ovakvog sustava je što se, za sada, ne može instalirati na bilo koji Poslužitelj kojeg vam nude pružatelji web hosting usluge, već morate imati vlastiti poslužitelj.

Izrada web aplikacije?

Brzina izrade određene aplikacije se dogovara prema obimu posla odnosno veličini zadatka. Malene aplikacije poput običnog adresara vaših partnera se mogu izraditi već unutar 7 dana, međutim za velike projekte izrada može trajati i po 12 mjeseci, te može zahtjevati nepredvidive troškove.

Kod ugovaranja takvih poslova, molimo vas za strpljenje i 100% suradnju oko razvoja.

Više u ovoj kategoriji: « Web shop Web projekti »

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Tko smo?

IMATE PROBLEM     –   MI NUDIMO RJEŠENJE!

HELI-ASC d.o.o. je poduzeće s višegodišnjim iskustvom, sa visokokvalitetnim i obrazovanim osobljem uz koje smo u mogućnosti, našim klijentima pružiti širok raspon usluga:

  • izrade web stranica
  • aplikacija poput web shopa
  • aplikacija za mobilne uređaje poput pametnih telefona i tableta (android, iOS)
  • usluge servisiranja informatičke opreme
  • održavanja informatičke opreme za poduzeća i obrte
  • knjigovodstvene usluge
  • inžinjering
  • consulting


Sve usluge mogu se prilagoditi Vašim osobnim željama i potrebama.

HELI-ASC d.o.o.

Rukavac 171b
51211 Matulji
Tel./fax. ++385 51 272031
OIB: 00911032777
IBAN: HR8424020061100373306

Preuzimanje piis2000 paketa

Uvod

Klikom na tipku „Preuzmi“ na dnu ove stranice, preuzeti ćete kompletan piis2000 paket sa svim pripadajućim programima. Nakon instalacije, program će tražiti od vas da se registrirate. Ukoliko preuzimate program samo radi probe, nije potrebno unositi registracijske podatke, već samo kliknite na tipku „Nastavak“. U evaluacijskom (probnom) periodu će raditi svi programi potpuno funkcionalno, ali samo 30-tak dana, nakon čega je potrebno kupiti i registrirati programe ili ih obrisati sa računala.

Windows 7 i novije

Korisnici novijih Windows operativnih sustava (7,8,2008,2011 i dr.), prije preuzimanja i instalacije piis2000 paketa moraju isključiti „Kontrolu korisničkih računa“ (UAC) na način da kliknete mišem na kuglu u donjem lijevom kutu ekrana te u rubriku „Traži programe i datoteke“ upišete riječ „uac“. Na vrhu će vam se pojaviti stavka „Promjena kontrole korisničih računa“. Kliknite na nju, povucite skalu na samo dno, kliknite na Ok i restartajte računalo.

uac1 uac2

Prijava u programe

Nakon instalacije, svi programi piis2000 paketa imaju jednu bazu podataka (kasa) i jednog korisnika (Administrator). Korisnik Administrator pri prvom pokretanju bilo kojih od programa, nema lozinku.

 

heliasc.com koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se