Vaši podaci za plaćanje
Dodajte/Uredite podatke o plaćanju
Adresa za dostavu
Ispuniti samo ako je adresa dostave RAZLIČITA od adrese navedene u podacima za plaćanje (lijevo).
Dodajte novu adresu za dostavu
Ime Šifra proizvoda Cijena Količina / Ažuriraj PDV u cijeni Popust Ukupno
 
Ukupno
Niste odabrali način dostave
Provjeri Korak 2

Molimo odaberite način dostave

 

 
Ukupno:
0,00 kn
0,00 kn
Bilješke i napomene

Uvjeti korištenja

Uvod

Ovi Uvjeti o korištenju određuju pravila korištenja ovih web stranica, te preuzimanja softvera i usluga putem ovih web stranica; te pristupanjem i pregledom ovih web stranica prihvaćate Uvjete o korištenju u potpunosti. Ako ne pristajete na uvjete navedene u ovom dokumentu ili dijelova uvjeta navedenih ovim dokumentom, nemojte koristiti ove web stranice.

[Morate biti stariji od 18 godina za preuzimanje sadržaja sa ovih stranica. Korištenjem ovih stranica [i prihvaćanjem ovih Uvjeta] potvrđujete da ste minimalno 18 godina stari.]

[Ove web stranice koriste tzv. kolačiće (cookies). Korištenjem ovih stranica i prihvaćanjem ovih Uvjeta, slažete se korišenjem kolačića u skladu sa našom politikom o zaštiti privatnosti.]

 

Licenca za korištenje ovih stranica i preuzetih programa

Ukoliko nije drugačije navedeno, HELI-ASC d.o.o. i/ili njegovi ovlašteni partneri zadržavaju sva prava na intelektualni sadržaj i/ili softver na ovim stranicama.

Možete pregledavati i preuzimati podatke samo u informativne svrhe, te štampati stranice ili sadržaj stranica sa ovih web stranica za osobnu uporabu, pridržavajući se ograničenja navedenih ispod i bilo gdje drugdje u ovome dokumentu.

 

Ne smijete:

 • objaviti materijale sa ovih stranica bez predhodnog dopuštenja;
 • prodavati ili iznajmljivati materijale i/ili preuzeti softver sa ovih stranica;
 • objavljivati ključeve, serijske brojeve, lozinke ili sličan osobni materijal dobiven putem ovih web stranica;
 • reproducirati, kopirati ili na drugi način zlouporabiti material preuzet sa ovih stranica

 

Prihvatljiva uporaba

 

Ne smijete koristiti ove web stranice i/ili preuzeti softver na bilo koji način koji može prouzročiti štetu na web stranicama ili podacima ili prouzročiti otežanu pristupačnost podacima i/ili web stranicama; ili na bilo koji način koji je ilegalan, štetan ili u doticaju sa ilegalnim, prevarantskim ili štetnim svrhama ili radnjama.

Ne smijete koristiti ove stranice ili programe za smještaj, kopiranje, proslijeđivanje, korištenje, objavljivanje ili distribuiranje bilo kojih materijala koji sadrže (ili su povezani sa) bilo kojim spyware-om, računalnim virusom, trojanskim konjima, crvina, rootkit softverima ili drugim malicioznim softverima.

 

Ograničen pristup

Pristup do određenih dijelova ovih stranica je ograničen. HELI-ASC d.o.o. zadržava pravo na ograničenje pristupa određenim dijelovima stranica ili pak svim stranicama.

HELI-ASC d.o.o. zadržava pravo na ograničen pristup preuzimanju određenog dijela i svih softvera koji se nalaze na ovim stranicama.

 

Bez jamstva

Ove web stranice i softver pohranjen na njima su bez ikakve obaveze autora (HELI-ASC d.o.o.) prema korisnicima na bilo kakve promjene, dopune, izmjene podataka ili softvera ili sigurnost podataka ili softvera.

Tko smo?

IMATE PROBLEM     –   MI NUDIMO RJEŠENJE!

HELI-ASC d.o.o. je poduzeće s višegodišnjim iskustvom, sa visokokvalitetnim i obrazovanim osobljem uz koje smo u mogućnosti, našim klijentima pružiti širok raspon usluga:

 • izrade web stranica
 • aplikacija poput web shopa
 • aplikacija za mobilne uređaje poput pametnih telefona i tableta (android, iOS)
 • usluge servisiranja informatičke opreme
 • održavanja informatičke opreme za poduzeća i obrte
 • knjigovodstvene usluge
 • inžinjering
 • consulting


Sve usluge mogu se prilagoditi Vašim osobnim željama i potrebama.

HELI-ASC d.o.o.

Rukavac 171b
51211 Matulji
Tel./fax. ++385 51 272031
OIB: 00911032777
IBAN: HR8424020061100373306

Preuzimanje piis2000 paketa

Uvod

Klikom na tipku „Preuzmi“ na dnu ove stranice, preuzeti ćete kompletan piis2000 paket sa svim pripadajućim programima. Nakon instalacije, program će tražiti od vas da se registrirate. Ukoliko preuzimate program samo radi probe, nije potrebno unositi registracijske podatke, već samo kliknite na tipku „Nastavak“. U evaluacijskom (probnom) periodu će raditi svi programi potpuno funkcionalno, ali samo 30-tak dana, nakon čega je potrebno kupiti i registrirati programe ili ih obrisati sa računala.

Windows 7 i novije

Korisnici novijih Windows operativnih sustava (7,8,2008,2011 i dr.), prije preuzimanja i instalacije piis2000 paketa moraju isključiti „Kontrolu korisničkih računa“ (UAC) na način da kliknete mišem na kuglu u donjem lijevom kutu ekrana te u rubriku „Traži programe i datoteke“ upišete riječ „uac“. Na vrhu će vam se pojaviti stavka „Promjena kontrole korisničih računa“. Kliknite na nju, povucite skalu na samo dno, kliknite na Ok i restartajte računalo.

uac1 uac2

Prijava u programe

Nakon instalacije, svi programi piis2000 paketa imaju jednu bazu podataka (kasa) i jednog korisnika (Administrator). Korisnik Administrator pri prvom pokretanju bilo kojih od programa, nema lozinku.

 

heliasc.com koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se